HANDEN LASER ONTHAREN

€55,00 (Inclusief BTW)

 • Laserontharing voor vrouwen

 • Tot 90% haarreductie

 • Veilig en zeer effectief
 • Geschikt voor alle huidtypes

Bij een eerste behandeling is het gratis consult verplicht. Hierna zal de behandelaar de vervolgafspraken met u inplannen.

HANDEN LASER ONTHAREN

€55,00 (Inclusief BTW)

 • Laserontharing voor vouwen

 • Tot 90% haarreductie

 • Veilig en zeer effectief

 • Geschikt voor alle huidtypes

Bij een eerste behandeling is het gratis consult verplicht. Hierna zal de behandelaar de vervolgafspraken met u inplannen.

HANDEN LASER ONTHAREN Q&A

Vragen en antwoorden

Laser ontharen is het verwijderen van ongewenste haartjes door middel van lichtpulsen / laserflitsen. De straal van de laser dringt diep tot in de haarwortel om het bij de kern te vernietigen. Deze veilige en zeer effectieve methode wordt als vrijwel pijnloos ervaren.

Laser ontharen kan opvolgend in kuurverband plaatsvinden om de 4 tot 6 weken. De behandelaar zal de frequentie en de mogelijke afspraakdata met u bespreken.

De duur van het ontharen met laser van de handen en vingers is verschillend per persoon. Gemiddeld genomen duurt laserontharing tussen de 15 minuten tot 60 minuten per behandeling. Per huidtype en behandelgebied wordt er door de behandelaar bekeken hoe vaak de laser ontharing herhaald dient te worden. Er wordt hierbij o.a. gekeken naar de haardichtheid op de te behandelen zone. Vaak wordt een kuur geadviseerd. Bij een kuur voor laser ontharen wordt u over het algemeen om de 4 à 6 weken en in totaal 8 keer behandeld.

Om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen vragen wij u om de zorginstructies na te leven. De zorginstructies zijn voor, tijdens en na de ontharingsbehandeling van toepassing. In de zorginstructies van de ontharing met laser behandeling staan voorschriften over uw huid- en haarcondities. Deze zorginstructies zijn opgesteld om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. Hieronder een aantal instructies:

 1. Drink voldoende (1,5 tot 2 liter) water per dag om de afvalstoffen af te voeren.
 2. Gebruik de producten die na de laser ontharingsbehandeling geadviseerd worden voor een optimaal resultaat.
 3. Gebruik een beschermende en verzorgende (factor 30 tot 50) zonnebrandcrème.

Het ontharen van de handen en vingers met laser kan ervoor zorgen dat de haren tot 90% gereduceerd worden of compleet verdwijnen. Het resultaat is dat de ongewenste haartjes op het lichaam vernietigd worden. Deze laser ontharingsbehandeling is een zeer effectieve methode om van uw ongewenste haartjes af te komen.

Het lichaam laser ontharen wordt als vrijwel pijnloos ervaren. De laser ontharingsmethode is al jaren een bewezen methode voor het reduceren en/of permanent vernietigen van haartje op het lichaam en gezicht. De straal van de laser dringt diep tot in de haarwortel om het bij de kern te vernietigen. Met de gekoelde ICE kop van de laser blijft uw huid koel bij het laseren en is het een vrijwel pijnloze behandeling.

Uw lichaam ontharen met laser heeft meerdere voordelen. Een van de grootste voordelen is dat u bij ontharen met laser vrijwel geen last hebt van irritaties van de huid. De huid wordt niet geïrriteerd door bijvoorbeeld ingegroeide haartjes.

Laserontharing is goed voor het vrijwel pijnloos en snel verwijderen van ongewenste haartjes op het gezicht en lichaam.

RELEVANTE BEHANDELINGEN

Anderen bekeken ook

Bovenarmen ontharen met laser

Bovenarmen Laser Ontharen

€120,00 (Inclusief BTW)

Professionele laserontharing tegen ongewenste haartjes op de bovenarmen.

Hele armen ontharen met laser

Hele Armen Laser Ontharen

€165,00 (Inclusief BTW)

Professionele laserontharing tegen ongewenste haartjes op de gehele armen.

Schouders ontharen met laser

Schouders Laser Ontharen

€110,00 (Inclusief BTW)

Professionele laserontharing tegen de ongewenste haartjes op de schouders.

HANDEN LASER ONTHAREN

Plan veilig en snel een gratis consult in!