GEZICHT ELEKTRISCH ONTHAREN

€45,00 (Inclusief BTW)

 • 15 minuten behandeltijd

 • Elektrisch ontharen voor vrouwen

 • Veilig en zeer effectief
 • Geschikt voor alle huidtypes

Bij een eerste behandeling is het gratis consult verplicht. Hierna zal de behandelaar de vervolgafspraken met u inplannen.

GEZICHT ELEKTRISCH ONTHAREN

€45,00 (Inclusief BTW)

 • 15 Minuten behandeltijd

 • Elektrisch ontharen voor vrouwen

 • Veilig en zeer effectief

 • Geschikt voor alle huidtypes

Bij een eerste behandeling is het gratis consult verplicht. Hierna zal de behandelaar de vervolgafspraken met u inplannen.

GEZICHT ELEKTRISCH ONTHAREN Q&A

Vragen en antwoorden

Elektrisch ontharen of elektrische epilatie is een permanente ontharingsmethode dat werkt met behulp van elektrische stroompulsen (stroomstootjes) van een laag niveau. De steriele naald wordt naast de haarwortel ingebracht. Door middel van stroomstootjes wordt de bloedtoevoer aan de haarwortel vernietigd en hierbij ook het haarzakje. Het haar wordt dan met een pincet verwijderd door de behandelaar.

Elektrisch ontharen kan opvolgend in kuurverband plaatsvinden om de week of om de twee weken. De behandelaar zal de mogelijke afspraakdata met u bespreken.

Het elektrisch ontharen van het gezicht duurt 30 minuten per behandeling. Per huidtype, haarkleur en haardikte wordt er door de behandelaar bekeken hoe vaak de elektrische ontharing herhaald dient te worden. Vaak wordt een kuur geadviseerd. Bij een kuur voor laser ontharen wordt u om de week of 2 weken behandeld. De kuur kan maanden tot zelfs 1 -2 jaar duren.

Om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen vragen wij u om de zorginstructies na te leven. De zorginstructies zijn voor, tijdens en na de ontharingsbehandeling van toepassing. In de zorginstructies van de elektrische ontharing behandeling staan voorschriften over uw huid- en haarcondities. Deze zorginstructies zijn opgesteld om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. Hieronder een aantal instructies:

 1. Drink voldoende (1,5 tot 2 liter) water per dag om de afvalstoffen af te voeren.
 2. Gebruik de producten die na de elektrische ontharingsbehandeling geadviseerd worden voor een optimaal resultaat.
 3. Gebruik een beschermende en verzorgende (factor 30 tot 50) zonnebrandcrème.

Het elektrisch epileren of ontharen van het gezicht kan ervoor zorgen dat de haren tot 80% gereduceerd worden of compleet verdwijnen. Het resultaat is dat de ongewenste haartje op het gezicht vernietigd worden. Deze elektrische ontharingsbehandeling is een zeer effectieve methode om van uw ongewenste haartjes af te komen.

Het gezicht elektrisch ontharen wordt soms als pijnlijk ervaren. De behandelaar voert tijdens het consult een testshot uit om te bekijken waar uw pijngrens zich bevindt. Aan de hand hiervan worden de standen van het ontharingsapparaat ingesteld. Deze ontharingsmethode heeft zich al jaren bewezen. Vaak wordt elektrisch ontharen aanbevolen nadat u al laserontharing heeft ondergaan en er nog enkele ongewenste haartjes aanwezig zijn. Verder hebben mensen met licht blond, grijs en rossig haar vaak want minder optimale resultaten bij een laserbehandeling en is elektrisch ontharen de beste keuze voor het ontharen van het gezicht.

Uw gezicht elektrisch epileren heeft meerdere voordelen. Een van de grootste voordelen is dat u bij elektrisch ontharen vrijwel geen last hebt van irritaties van de huid. De huid wordt niet geïrriteerd door bijvoorbeeld ingegroeide haartjes.

Elektrisch ontharing is goed voor het verwijderen van ongewenste haartjes op het gezicht en lichaam.

RELEVANTE BEHANDELINGEN

Anderen bekeken ook

Lichaam elektrisch ontharen

Lichaam Elektrisch Ontharen

Vanaf €45,00 (Inclusief BTW)

Professionele elektrische ontharing tegen de haartjes op het lichaam.

Gehele gezicht ontharen met laser

Gehele Gezicht Laser Ontharen

€125,00 (Inclusief BTW)

Professionele laserontharing voor het gehele gezicht.

Kin en bovenlip ontharen met laser

Kin & Bovenlip Laser Ontharen

€90,00 (Inclusief BTW)

Professionele laserontharing voor de kin en de bovenlip.

GEZICHT ELEKTRISCH ONTHAREN

Plan veilig en snel een gratis consult in!